Nivells

A BeSwing creiem que cadascú sap en quin punt del ball es troba. No farem audicions. Us donem unes descripcions i penseu en quin nivell us trobeu més còmodes!

Nivell banderola- Principiant
De vegades ballant et sents una mica limitat. No saps massa passos (o no els recordes amb soltura) i tens algunes dificultats amb el ritme, especialment si és massa ràpid o massa lent. Encara et mires el SwingOut amb pànic i et mous més còmodament amb kicks.

No passa res! Ets com una banderola de festa major, tansols necessites que algú t’estiri el fil i et desemboliqui una mica!

Nivell serpentina – intermig
Estàs en un moment agradable del teu ball. Gaudeixes tota una cançó i tens varietats de passos, però encara no els pots fer com a tu realment t’agradaria. Comences a veure que el triplestep no és el teu enemic i cada cop ets més capaç de transmetre el ritme amb el teu cos… però ai! alguna cosa falla i costa identificar-la…

Ets com una serpentina embolicada, tansols necessites aquest impuls per poder expandir-te, lluïr-te i mostrar tot el que saps!

Nivell Llumeneta – Avançat
Ets un ballador amb exepriencia i et defenses bé tant en el ball social com a les classes. Entendre el que t’expliquen i aplicar-ho no et resulta un problema, però estàs esperant aquell consell que et faci fer el “clic” per anar encara més enllà. Una connexió màgica, un bouncing extraordinari…

Ets com una llumeneta de festa major, esperant a que li donin aquells mitja volta que la farà brillar tota la nit!

Focs d’artifici – Solo Jazz

Ballar en parella no està malament, però has decidit que durant aquest festival et vols dedicar a tu mateix. Vols explorar les possibilitats del teu cos, el teu ritme descobrint vocabulari nou que després podràs aplicar al teu ball en parella, entenent com funcionen els pesos, els girs, la pròpia memòria.

Ets com un foc d’artifici, tansols falta que t’encenguin la metxa per volar ben amunt!

Anuncios